سبزه،عید،هفت سین،پرتقال،نارنج،مرکبات،هسته

سبزه پرتقال


آموزش سبز کردن تخم مرکبات ( لیمو، نارنج، پرتقال، نارنگی )

هسته نارنج یا پرتقال یا لیمو را توی آب میذاریم تا 24 ساعت بمونه.
بعد 24 ساعت پوست روی هسته را با دقت می کنیم که به مغز دانه آسیبی نرسه.
تخم مرکبات پوست کنده را توی آب میذاریم که خشک نشن.
تخم ها رو با دقت و مرتب روی خاک گلدون می چینیم. خاک باید سبک باشه. گلدان شما باید در انتهایش سوراخی برای خارج شدن آب داشته باشد تا آبیاری باعث پوسیدگی و فساد آن نگردد.
فاصله ها نه خیلی کم و نه اونقدرها زیاد باشه.
روی دونه ها رو یه لایه نازک خاک ریخته و با سنگ های ریز می پوشونیم.
با اسپری خاک رو خیس می کنیم. دو روز اول روشو پلاستیک بذارین و چند بار آب بدین. سعی کنید گلدان رو در محلی آفتابگیر قرار بدید.
دانه ها طی 14 تا 30 روز شروع به جوانه زدن خواهند کرد. کم کم دانه ها سبز می شن و از لابلای سنگ ها میان بیرون و تبدیل به نهال های سبز و زیبایی می شن.
جوانه ها کم کم بزرگ خواهند شد و به نهال تبدیل میشوند بعد از 2 سال میتوانید آنها را در بهار به باغچه منتقل کنید دقت داشته باشید که تا سالها ممکن است میوه ندهند اما میتوانید از زیبایی آنها استفاده کنید.


طرز تهیه سبزه پرتقال و نارنج برای عید نوروز


سبزه،عید،هفت سین،پرتقال،نارنج،مرکبات،هسته


ارتباط با ما
ارتباط با ما
مشتریان محترم برای دیدن نمونه کارهای دیگر به سایر صفحات سایت رجوع کنید و ما را در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید
عروسک نمدی

عروسک نمدی

گیفت های نمدی

گیفت های نمدی

اکسسوری نمدی

اکسسوری نمدی

سایر تولیدات نمدی

سایر محصولات

پاپیون

پاپیون

نظر کاربران


نظر خود را وارد کنید

ایمیل و یا شماره شما اینجا نمایش داده نمی شود



کد درون عکس را وارد کنید



ثبت نظر
نظر شما بعد از تایید مدیر منتشر خواهد شد

گروه هنری آفتاب
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به گروه هنری آفتاب میباشد
logo-samandehi